De kracht van de combinatie

 

Terneuzen

Mr.F.J. Haarmanweg 38
4538 AS Terneuzen
T  0115-649121  |  F 0115-649221

300_kantoor_terneuzen.jpg

Route: klik hier

Ossendrecht

Zuidstraat 1
4641 VZ Ossendrecht
T  0165-512437  |

300_pand_ossendrecht.jpg

Route: klik hier

info@inducon21.nl

Onze toegevoegde waarde

De diverstiteit van technische competenties binnen InduCon 21 biedt méér dan alleen synergievoordelen. Het bepaalt in belangrijke mate de toegevoegde waarde die wij onze klanten willen bieden. Het maakt ons tot een sterke en veelzijdige partner.
Kwaliteit in technische integratie!

De sleutel tot de toegevoegde waarde zijn de mensen die onze organisatie vormen. Met specialistische kennis van technieken en op het gebied van het organiseren en managen van projecten. Betrouwbare gesprekspartners die met u meedenken. Niet alleen in hun eigen vakgebied, maar ook daarbuiten.

Veiligheid
InduCon 21 hecht veel waarde aan veiligheid, zowel die van de medewerkers als van de installaties. Een professionele aanpak door deskundig personeel. Daar bent u van verzekerd. Veiligheid staat bij InduCon 21 hoog in het vaandel.

Erkend Leerbedrijf
Als Erkend Leerbedrijf werkt InduCon 21 nauw samen met regionale opleidingsinstituten. Op deze manier investeren wij tegelijkertijd in toekomstige vakmensen en in de continuïteit van de iegen onderneming.

Innovatie
De ontwikkelingen binnen de branche van industriële technische installaties volgen elkaar snel op. InduCon 21 volgt deze ontwikkelingen op de voet. Dat is ook noodzakelijk, want installaties voor elektrotechniek en instrumentatie worden steeds complexer. Dankzij onze innovatieve technieken zijn wij in staat om in elke situatie een oplossing op maat te bieden. Dit staat garant voor continuïteit in uw bedrijfsprocessen. InduCon 21, daar kunt u op vertrouwen. Nu en in de toekomst!

Realisatie: TiDi Graphics