De kracht van de combinatie

 

Terneuzen

Mr.F.J. Haarmanweg 38
4538 AS Terneuzen
T  0115-649121  |  F 0115-649221

300_kantoor_terneuzen.jpg

Route: klik hier

Ossendrecht

Zuidstraat 1
4641 VZ Ossendrecht
T  0165-512437  |

300_pand_ossendrecht.jpg

Route: klik hier

info@inducon21.nl

Correctief en Preventief Onderhoud

Het beste rendement behaalt u met optimaal functionerende machines, proces- en productie-installaties. Reguliere onderhoudswerkzaamheden, storingsdiensten en total maintenance projecten.

Preventief onderhoud
InduCon 21 B.V. voert preventief onderhoud uit volgens onderhouds- en beheersplannen. De onderhoudswerkzaamheden lopen uiteen van periodiek onderhoud, begeleiden van leveranciers tot het uitvoeren van testen- en beproevingen. Preventief onderhoud wordt zo efficiënt mogelijk uitgevoerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van predictieve onderhoudstools zoals Thermografie en motor conditie monitoring.
InduCon 21 B.V. beschikt over de kennis en ervaring in de coördinatie van de elektrische en werktuigbouwkundige werkzaamheden tijdens buitendienststellingen.

Correctief onderhoud
Er is een 24-uurs service organisatie ingericht. Deze dienstverlening is 24/7 en wordt object en specifiek ingericht. Correctief onderhoud wordt uitgevoerd volgens het plan do-check-act principe. Bij met name verkeer kritische installaties wordt er een storingsanalyse gemaakt zodat de (ver)storing in de toekomst kan worden voorkomen.

"InduCon 21 is uw allround onderhoudsspecialist"

Realisatie: TiDi Graphics